Dag 13, Magic Kingdom (Part 2)

Vanmorgen onder een weer strakblauwe hemel op tijd richting Magic Kingdom om direct door te lopen naar de Frozen prinsessen Anna en Elsa. Dat doen dus meer mensen want zelfs dan sta je een klein uurtje in de rij (wat de hele dag zo blijft). Gelukkig hebben de meiden tijdens onze pretpark – avonturen geen enkele keer gezeurd in een wachtrij! En het wachten was de moeite waard want ze vonden het allebei fantastisch. De Disney characters nemen trouwens allemaal de tijd voor je en gelukkig hadden we voor de Tinkerbell een FastPass. 

   
   Na het elfje zijn de handtekeningboekjes van de dames wel gevuld en gaan we richting Adventureland voor een ritje in Pirates of the Carabiën. We moesten aan Nikki beloven om hier nooit meer in te gaan en daar was Jade het wel mee eens. Een keertje in de Alladin attractie maakte gelukkig weer een hoop goed.

Vervolgens rondgewandeld waarbij Jade in slaap viel en we met Nikki een broodje knakworst hebben gegeten (ze wilde geen Hotdog…). 

   
 Door naar een ritje in de Small World en de Ariël ride, toch wel een van onze favorieten, waarbij de kinderen mee”dansen”, klappen en hun ogen uitkijken. Ook nog een keertje in de Winnie de Pooh die de kids ook erg leuk vinden.

       Voor de parade nog ff snel de 3D film van Donald en Mickey meegepakt, waarna we nog goede plekken langs de straatkant weten te bemachtigen. Ook hier kijken de meiden hun ogen uit, zwaaien hun armen lam naar de voorbij trekkende Disney prinsessen en figuren!

   
       Als slagroom op de taart naar “The Enchanted Tales of Belle” gesjeesd, waar ook altijd een giga rij staat, maar we nu slecht een half uurtje hoeven wachten. Onverwacht erg leuk, waarbij de pratende klerenkast mensen uit het publiek kiest om een bepaalde rol te spelen om “Belle te verrassen”. Alexander werd uitgekozen als stoere ridder en Nikki mocht het kleine theekopje zijn. In een volgende kamer komt Belle binnen en doen ze onder leiding van de pratende kaars allerlei leuke dingen. Mazzel voor papa: hij mocht weer met “zijn favo prinses op de foto”.

   
 Toen was de koek bij de dames maar ook bij papa en mama echt op en sloffen we richting parkeerplaats, waar de rode Panic Button weer van pas komt om de auto te lokaliseren…

Op naar de IHOP (Int. House of Pancakes). Nikki wil al de hele vakantie pannenkoeken eten en daar is dit de perfecte dag voor. Ze koos …Belgische wafels… Paps en Mams hadden wel een lekkere hartige pannenkoek.

Als de meiden om iets na 19u in bed liggen gaan ook hier de voetjes omhoog. Dat mag ook wel want de iPhone geeft vandaag weer 11 gelopen kilometers en ruim 13000 stappen aan.

Morgen vertrekken we richting de Golfkust. Orlando gaan we vreselijk missen. Ondanks dat we 10 dagen in touw zijn geweest hebben we het gevoel nog lang niet alles gezien te hebben. Ook is het huis wat we hebben geweldig: prachtige locatie, schoon, ruim enz. Maar nu ff weer wat rustiger aan doen is ook wel weer lekker. 

14 gedachtes over “Dag 13, Magic Kingdom (Part 2)

  1. Leuk om te lezen dat de meiden zo genoten hebben van de prinsessen. Blijft altijd leuk! Ben wel erg benieuwd welke app jullie gebruiken?
    Oei lees net dat jullie jongste dochter heeft overgegeven. Hoop dat ze zich snel beter voelt en dat het eenmalig was!

    Geliked door 1 persoon

  2. Wat een verhalen allemaal en wat een geweldige dagen hebben jullie achter de rug. Genieten ten top. Ook wij genieten van jullie verhalen en de mooie foto’s. Beterschap voor Jade en hopelijk voelt ze zich nu weer beter. Nog heel veel plezier!! xxxx

    Geliked door 1 persoon

  3. Jeetje wat een feest zeg! En ja, het zal Alexander niet zijn die uitgekozen wordt uit een hele rij met mensen 😉😉 is toch heel gewoon hi hi hiiiiii.
    Rij voorzichtig naar jullie volgende bestemming en er is in ieder geval genoeg om met veel plezier op teug te kijken. Hop hop hoppppp, op naar het volgende avontuur! ❤️❤️❤️❤️❤️

    Geliked door 1 persoon

  4. Wat een mooie Disney dagen hebben jullie gehad, de meiden en papa en mama volop genoten dat is duidelijk te zien en te lezen. Nu door naar de volgende etappe, ENJOY!!

    Geliked door 1 persoon

    • Er waren al geen fast passes meer voor toen we de Disney kaarten bestelden! Dit was tweede dag MK, eerste dag zijn we er ook niet aan begonnen maar zondag klein uurtje moeten wachten. Leuk gehad? Prachtig park he?

      Like

Plaats een reactie