Dag 12, Disney’s Animal Kingdom

Vandaag stond Animal Kingdom op het programma. Weer een heel ander park van Disney, met een andere sfeer maar net zo mooi aangelegd als de andere parken. Het is een combi van pretpark/dierentuin. 

   
 We zijn begonnen met een fast pass voor de Safari. Erg leuke “attractie”. Daarna op de foto met Baloo de beer en king Louis de aap (Jungle Book). Nikki zei voor de vakantie dat de prinsessen echt zijn en de andere (in pak, dus logisch) “nep”. Tijdens deze vakantie heeft ze het niet meer over nep gehad, ze is erg onder de indruk van alle characters. Wel zei ze vandaag dat Baloo toch wel rare ogen had haha.

   

   Doorgewandeld naar de Kali Rapid River (lees: Pirãna), helaas mocht Jade er niet in dus ben ik met Nikki gegaan. Erg leuk maar vond de rit wat kort. We zijn wel nat geworden maar niet soaking. Dinoland was toen aan de beurt. Daarna op naar Nemo de musical, deze vonden we allemaal erg mooi. Alex heeft daarna nog even de achtbaan “Expedition Everest” meegepakt. 

   
       De dames mochten een knuffel uitzoeken en Nikki koos voor Stitch en Jade voor Dombo. Ondertussen liep de temperatuur weer aardig op en waren we wel weer klaar voor vandaag. 

  
Weer een lekkere duik genomen in het zwembad. Vanavond stonden er groente op het menu, in ons “eigen” huisje. Vlakbij ons huis is een souvenir winkel met een enorme zeemeermin op de gevel. Telkens als we er langs komen gilt Jade meermin meermin!! Na eten er maar even heen gereden. Natuurlijk kwamen we er vandaan met een tasje vol Disney souvenirs. Morgen nog een dag Magic Kingdom en dan zit ons verblijf in Orlando alweer op. Maar nu eerst nog ff relaxen buiten met een wijntje (Joyce) en een biertje (Alex). 

  

8 gedachtes over “Dag 12, Disney’s Animal Kingdom

  1. Wat een grote “meermin” zeg! Jammer dat jullie verblijf in Orlando er bijn app zit maar er komen vast nog veel meer mooie en bijzondere dingen want deze vakantie is wel echt helemaal top!

    Geliked door 1 persoon

  2. Ach jeetje laatste dagje Orlando de kids zullen de parken nog gaan missen denk ik.
    Maarre………….ik zie nog geen American girl pop!!! hahaha
    Veel plezier nogXxx

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie